Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 23 van 23 resultaten

1 - 23 van 23 resultaten

Zorgjassen

Zorgjassen zijn onmisbaar wanneer u in de zorg werkzaam bent. In de zorg is het van belang dat u er zowel herkenbaar als professioneel uitziet. Daarom kiezen wij alleen voor de beste merken zorgkleding, waaronder Haen. In de zorgsector is het van belang dat de kleding slijtvast en kleurvast is voor een lange levensduur. Ook moet de kleding na het wassen goed in vorm blijven, waardoor we veel aandacht besteden aan de pasvorm. Daarnaast is het bij zorgkleding van belang dat de kleding makkelijk gereinigd of schoongemaakt kan worden. Onze zorgjassen voldoen aan alle eisen en wensen voor dames en heren en we hebben zorgjassen in zowel kleine als grote maten.

Meer lezen >

Zorgjassen bedrukken

Alle zorgjassen uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren. U kunt voor de bedrukking of borduring kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer u ervoor kiest om de zorgjassen te laten bedrukken met uw logo, geeft u de zorgjas een nog professionelere uitstraling. Uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de zorgjassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Zorgjassen online bestellen

De zorgjassen met logo kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U kunt de zorgjassen zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. De nieuwste zorgjassen zijn ontwikkeld met stretch voor extra bewegingsvrijheid. De jasjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. In ons brede assortiment zal er altijd een zorgjas te vinden zijn die aansluit bij uw wensen. Met een zorgjas uit ons assortiment bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit in huis haalt. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >